Livets lopp

Cirka 60 x 40 cm, vattenbaserad olja

Det är som att saker inte bara kan hända längre. Ingenting får vara en slump. Det som inte tidigare varit prestationer är nu rena uppvisningar i kontroll, planering och noggrant genomförande. Allting ska dessutom hinnas med inom en bestämd tidsram, och är du så mentalt svag att du behöver slösa tid på ingenting bör du åtminstone schemalägga det i kalendern så att folk omkring dig förstår att det är ett aktivt val. För aktiva val är det viktigaste som finns.

En lucka i ditt CV är synonymt med minskade karriärmöjligheter. Det är därför viktigt att du hela tiden är aktiv och engagerar dig, även efter arbetstid. Även om du är föräldraledig. Även om du är sjukskriven. Vad kommer dina framtida arbetsgivare annars tro att du gjorde med all din tid? Och när någon frågar vad du ska göra ikväll bör du ha ett tydligt svar. En planerad aktivitet. Passivitet är en synd. Din meritförteckning är psalmboken.

Allt är en prestation.

Game on.

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *